@article{oai:tokaigakuin-u.repo.nii.ac.jp:00003868, author = {後藤, 将 and 堀江, 有加里 and 市橋, 美穂 and 望月, 武 and 松本, 真起 and 太田, 朋華 and 酒井, 嶺 and 永縄, 郁弥 and 山内, 加代子 and 木村, 孝子 and 平光, 美津子 and デュアー, 貴子 and GOTO, Sho and HORIE, Yukari and ICHIHASHI, Miho and MOCHIZUKI, Takeru and MATSUMOTO, Maki and OTA, Tomoka and SAKAI, Rei and NAGANAWA, Fumiya and YAMAUCHI, Kayoko and KIMURA, Takako and HIRAMITSU, Mitsuko and DEWAR, Takako}, journal = {東海学院大学研究年報, ANNUAL REPORT OF TOKAI GAKUIN UNIVERSITY}, month = {Mar}, note = {12, 20220812}, pages = {71--74}, title = {【報告】地元特産の各務原にんじんの六次産業化の取り組み}, volume = {8}, year = {2023}, yomi = {ゴトウ, ショウ and ホリエ, ユカリ and イチハシ, ミホ and モチヅキ, タケル and マツモト, マキ and オオタ, トモカ and サカイ, レイ and ナガナワ, フミヤ and ヤマウチ, カヨコ and キムラ, タカコ and ヒラミツ, ミツコ and デュアー, タカコ} }