@article{oai:tokaigakuin-u.repo.nii.ac.jp:00002886, author = {本間, 恵美 and 平光, 美津子 and 尾木, 千恵美 and 片桐, 晶子 and 鷲見, 孝子 and 遠藤, 仁子 and 中村, 年子 and Honma, Emi and Hiramitsu, Mitsuko and Ogi, Chiemi and Katagiri, Akiko and Sumi, Takako and Endo, Hitoko and Nakamura, Toshiko}, journal = {東海女子短期大学紀要, The journal of Tokai Women's Junior College}, month = {Mar}, note = {6, KJ00000075640}, pages = {31--42}, title = {漬け物に関する調査 : その3 低塩漬け物について}, volume = {17}, year = {1991}, yomi = {ホンマ, エミ and ヒラミツ, ミツコ and オギ, チエミ and カタギリ, アキコ and スミ, タカコ and エンドウ, ヒトコ and ナカムラ, トシコ} }