WEKO3
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「食事バランスガイド」ツールの活用に関する一考察 : 第4報管理栄養士課程における学生の「食事バランスガイド」学習前後の適量サービングの理解
https://tokaigakuin-u.repo.nii.ac.jp/records/1952
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名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
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KJ00008429699.pdf (3.0 MB)
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Item type | [ELS]紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1) | |||||
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公開日 | 2017-06-27 | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | 「食事バランスガイド」ツールの活用に関する一考察 : 第4報管理栄養士課程における学生の「食事バランスガイド」学習前後の適量サービングの理解 | |||||
タイトル | ||||||
言語 | en | |||||
タイトル | A Study on practical use of "Japanese Food Guide Spinning Top" : Part4.Understanding before and after learning of the serving for one day well-balanced diet of "Japanese Food Guide Spinning Top" of Students in an administrative dietitian training course | |||||
言語 | ||||||
言語 | jpn | |||||
資源タイプ | ||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||
資源タイプ | departmental bulletin paper | |||||
雑誌書誌ID | ||||||
収録物識別子タイプ | NCID | |||||
収録物識別子 | AA12331962 | |||||
著者 |
平光, 美津子
× 平光, 美津子× HIRAMITU, Mituko |
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著者所属(日) | ||||||
東海学院大学 | ||||||
著者所属(英) | ||||||
en | ||||||
Tokai Gakuin University | ||||||
書誌情報 |
東海学院大学紀要 en : Bulletin of Tokai Gakuin University 巻 6, p. 187-191, 発行日 2013-03-31 |
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表示順 | ||||||
内容記述タイプ | Other | |||||
内容記述 | 27 | |||||
アクセション番号 | ||||||
内容記述タイプ | Other | |||||
内容記述 | KJ00008429699 | |||||
ISSN | ||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||
収録物識別子 | 18827608 | |||||
公開者 | ||||||
出版者 | 東海学院大学紀要編集委員 |